ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Η εταιρεία Δαμιανάκη Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε είναι μια αυστηρώς οικογενειακή εταιρεία που παρέχει από το 1980,
​διανομή πετρελαίου με στόχο την άμεση επαφή και εξυπηρέτηση του πελάτη.  

Διαθέτει μεγάλες αποθήκες πετρελαίου με αποτέλεσμα την εξυπηρέτηση σε δύσκολες συνθήκες, όπως απεργίες, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα που παραλαμβάνουν το πετρέλαιο απευθείας από τα διυλιστήρια και το μεταφέρουν κατευθείαν στο σπίτι σας.

Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι η Καλαμαριά, ο Δήμος Θερμαϊκού, ο Δήμος Δέλτα Αξιού (Διαβατά - Μαγνησία - Σίνδος), ο Δήμος Καλλιθέας, το Ωραιόκαστρο, το Παλαιόκαστρο και γενικά όλος ο Νομός Θεσσαλονίκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 

Το επίδομα που θα δοθεί υπολογίζεται στα 0,25 ευρώ για κάθε λίτρο κατανάλωσης, του δικαιούμενου ορίου ανώτατης κατανάλωσης.
Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος θα είναι για αγορές από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την 30 Απριλίου 2018, μετά από σχετική αίτηση που υποβάλλεται μέχρι 30 Μαΐου 2018.
Τέλος, σημειώνεται ότι η διαδικασία χορήγησης θα γίνεται ηλεκτρονικά, χωρίς ταλαιπωρία του πολίτη, μέσω του TAXISnet:  www.gsis.gr

Η εταιρεία διανομής πετρελαίου θέρμανσης Δαμιανάκη Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. αναλαμβάνει για τους πελάτες της, τη διεκπεραίωση της αίτησης για το επίδομα θέρμανσης ΔΩΡΕΑΝ. Παρακάτω θα βρείτε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται τα οποία μπορείτε να μας στείλετε με e-mail στο ioniadam@otenet.gr ή με φαξ στο 2310-781261.

ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
Αίτηση Οικοδομής
1. ΑΦΜ + Ονοματεπώνυμο διαχειριστή
2. Κωδικός παροχής κοινόχρηστης ΔΕΗ
3. Κατάσταση μηχανολογικού μηχανικού για τα χιλιοστά θέρμανσης ανά διαμέρισμα
4. Ονοματεπώνυμα κατοίκων του κάθε διαμερίσματος
Αίτηση ατομική
1. Τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας
2. Λογαριασμός ΔΕΗ οικίας (ανεξάρτητο ονόματος) - κωδικό παροχής
3. Λογαριασμός τραπέζης το NR.IBAN GR
4. Όνομα δικαιούχου λογ/μού τραπέζης
5. Τηλ. + κινητό
6. Αν είναι ενοικιαστής χρειάζονται το ΑΦΜ και το όνομα του ιδιοκτήτη
7. Τετραγωνικά μέτρα διαμερίσματος που είναι δηλωμένα στην εφορία (Ε9)

 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Όταν μένουμε σε πολυκατοικία, πρώτα πρέπει να καταχωρηθούν τα στοιχεία της και μετά ο κάθε ένοικος κάνει ξεχωριστά ατομική αίτηση για επίδομα θέρμανσης.
Εφόσον κάνουν όλοι την ατομική τους αίτηση, πρέπει στη συνέχεια να γίνει η ενεργοποίηση της πολυκατοικίας μέσα από το σύστημα, αλλιώς δεν θα πάρουν χρήματα.
Το σύστημα δίνει απευθείας απάντηση αν δικαιούται κάποιος επιδότηση ή όχι.
Αν η απάντηση είναι θετική, αναφέρει τα λίτρα που δικαιούται ο καθένας. Για να πάρει όμως όλη την επιδότηση θα πρέπει να αγοραστούν όλα τα λίτρα. Ειδάλλως, εισπράττει μόνο για την ποσότητα των λίτρων που αγοράστηκαν. Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης είναι από 15 Οκτωβρίου 2017 έως 30 Απριλίου 2018, η ποσότητα των λίτρων μπορεί να γίνει και τμηματικά πάντα μέσα σε αυτή την περίοδο.
 
Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική εφαρμογή στο website της Γ.Γ.Π.Σ 
για να υποβάλετε την αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, επιλέγοντας το παρακάτω
link:https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm